De kroon op uw gelegenheid

Wat maakt een moment bijzonder? Dat is zeer persoonlijk. Daarom zijn onze herinneringen dat ook. Speciaal voor uw gelegenheid ontwerpen en vervaardigen we een tijdloos geschenk. Exclusief en helemaal afgestemd op uw wensen.

We weten hoe belangrijk een jubileum voor uw organisatie is. Behalve een blijk van dank, trots of waardering kan een perfect geschenk de band met uw medewerker(s) of relaties verbeteren. Venrooy Goud- en Zilverindustrie is al jaren thuis in luxe onderscheidingen, geschenken en sieraden voor bedrijven en instellingen. Bijzondere momenten zijn zeldzaam, daarom zijn we zeer benieuwd naar uw verhaal.

Bij elke stap betrokken


Insignes, manchetknopen, horloges, hangers of schrijfwaren: Venrooy creëert ze allemaal. We betrekken u bij alle fases van het proces: van het eerste ontwerp tot en met de matrijzen, de montage, een eventuele persoonlijke inscriptie of speciale verpakking. Voor elke stap hebben wij de beste specialisten in huis. Bij alles wat we doen vragen we ons af: maken we uw herinnering bijzonder?

Van idee tot product
Idee
3d Printer
GIETMATRIJS
Gieten
ASSEMBLAGE
GALVANISEREN
VERPAKKEN
UITREIKING
Wij maken herinneringen
van momenten