Broches

Een broche is een sieraad dat met trots wordt gedragen. Broches zijn een mooi geschenk om jouw blijk van waardering te laten zien aan een medewerker die een bepaald aantal jaar in dienst is, bijvoorbeeld 5, 10 of 25 jaar. Daarnaast zijn broches een mooi geschenk voor klantrelaties en vrijwilligers. Het is een geschenk dat zorgt voor een blijvende herinnering.

Varianten broches

Er zijn veel mogelijkheden om broches te maken die bij jouw organisatie passen. Iedere broche die door Venrooy Goud- en Zilverindustrie wordt gemaakt is een bijzonder exemplaar. Denk bijvoorbeeld aan broches met het logo van de organisatie of een symbool dat de organisatie typeert. Hierdoor geef je altijd een passend bedrijfsgeschenk aan een medewerker of (zaken-) relatie.

Broches
 

Broche met bedrijfslogo

Broches in de vorm van een bedrijfslogo zijn een mooi en herkenbaar geschenk. Het is een geliefd geschenk om uit te reiken als een organisatie, vereniging of goed doel een bepaald aantal jaar bestaat. Wat het geschenkmoment ook is, je geeft een blijvende herinnering cadeau. Benieuwd naar de mogelijkheden broches met bedrijfslogo? Bekijk onderstaande voorbeelden ter inspiratie.

Broche met bedrijfssymbool

Het kan zijn dat een bedrijfslogo niet mogelijk is om tot broche te verwerken, of je geeft liever een passend symbool. Dat kan! Omdat wij maatwerk leveren gaan wij gezamenlijk op zoek naar een symbool dat aansluit bij jouw organisatie. Broches met bedrijfssymbool zijn een mooi geschenk om te geven aan medewerkers of (zaken-) relaties.

Broches met edelstenen

Maak een broche extra speciaal door er een edelsteen in te verwerken. Wij bieden verschillende type edelstenen aan: 

  • Briljant: dit zijn diamanten die volgens het briljantslijpsel geslepen zijn. Het briljantslijpsel verhoogt de luister en de lichtreflectie van een diamant.
  • Robijn: een edelsteen in de kleur rood. In de oude Europese en Oosterse culturen werd het gezien als steen van de zon, zij vertegenwoordigde levenskracht, liefde, hartstocht en innerlijke vuur
  • Saffier: dit is een blauwe edelsteen. De saffier zou zijn eigenaar kracht, eer en onsterfelijkheid verlenen. Hij was het symbool voor rijkdom en voorkwam tweespalt en smart.
  • Smaragd: een edelsteen in de kleur groen en wordt ook wel "de Koning der Edelstenen" genoemd. De steen stond in het algemeen symbool voor macht, eeuwige jeugd en onsterfelijkheid.
 

Materiaal broches

De broches die wij maken zijn altijd op maat gemaakt. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om uit verschillende materialen te kiezen zoals goud, zilver en brons. Het goud dat wij gebruiken is gerecycled goud. Je geeft niet alleen een uniek, maar ook een duurzaam geschenk cadeau.

Wij maken voor verschillende budgetten broches op maat. Hierdoor is het ook mogelijk om te kiezen voor vergulde en verzilverde broches. Wij denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen.

Waarom een broche als geschenk?

Er zijn veel gelegenheden te noemen waarin een broche als geschenk een goede keuze is. Het is een geschenk dat zorgt voor verbondenheid binnen de organisatie, het goede doel of de vereniging.

Bij Venrooy Goud- en Zilverindustrie kun je zowel voor een enkele broche als voor een oplage van enige honderden stuks terecht. De broches worden geleverd in een mooi geschenkdoosje. Er zijn verschillende prijsklassen omtrent de geschenkdoosjes. Denk hierbij aan eenvoudige geschenkdoosjes tot luxe geschenkdoosjes.

Wil je meer weten over de broches?

Wij kunnen voor ieder budget een passende oplossing bieden. Op basis van jouw wensen en eisen zorgen wij dat de broches passen bij de organisatie, en wij blijven zorgen voor een goede betaalbaarheid. Heb je interesse of wil je meer weten over onze broches? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee als je jouw medewerker(s) of zakenrelatie(s) op een bijzondere manier wilt bedanken.

Doe een aanvraag