Insignes

Insignes zijn heel bijzonder om te krijgen. Wanneer je een medewerker of een trouw lid een insigne aanbiedt, dan zal dit zonder meer gewaardeerd worden. Het is dan ook zo dat een insigne écht ergens voor staat: je laat er je waardering mee zien en dat is veel waard. Eén van de meest bekende insignes is het Draaginsigne Veteranen, hét symbool voor de waardering voor het risicovolle werk dat veteranen als militair hebben verricht.

Insignes
 

Insignes zijn er in diverse varianten

Een insigne wordt vaak ook omschreven als een pin of een speldje. Venrooy Goud- en Zilverindustrie kan heel bijzondere exemplaren voor je maken. Hierbij kun je denken aan een gepersonaliseerde reversspeld. Wil je iets bijzonders in handen hebben om een medewerker of een zakenrelatie op te spelden? Dan kunnen wij zorgen voor een logospeld van hoge kwaliteit. De insignes kunnen wij desgewenst graveren met initialen om het geschenk nóg persoonlijker te maken.

Wanneer kiest je voor een insigne?

Er zijn veel gelegenheden te noemen waarin een mooi, gepersonaliseerd insigne een goede keuze is. Veel bedrijven laten een logospeld maken voor medewerkers wanneer zij een bepaalde periode in dienst zijn, maar er zijn ook ondernemingen die voor alle medewerkers een insigne laten maken wanneer het bedrijf zelf een jubileum te vieren heeft. Logospelden zijn ook ideaal voor de bemanning van je stand op de beurs. Daarnaast is het zo dat de spelden makkelijk zorgen voor een gevoel van onderlinge verbondenheid. Bij Venrooy Goud- en Zilverindustrie kun je terecht voor 1 insigne, voor 10.000 insignes en voor alle aantallen daartussen. De insignes worden geleverd in een mooi geschenkdoosje.

 

Wij maken ieder insigne uniek

Venrooy Goud- en Zilverindustrie heeft een ruime ervaring in het vervaardigen van maatwerk insignes. Wij kunnen hiervoor meerdere materialen gebruiken. Hierbij valt te denken aan goud en zilver, maar ook brons, verzilverd en verguld behoren tot de mogelijkheden. Aan de insignes kunnen we bijvoorbeeld ook een briljant toevoegen, evenals  een robijn, saffier of smaragd. Zo maken wij werkelijk ieder insigne op maat, volledig op basis van jouw wensen.

Wil je meer weten over onze insignes?

Wij kunnen voor ieder budget een passende oplossing bieden. Op basis van jouw wensen en eisen maken wij ieder insigne persoonlijk, terwijl wij blijven zorgen voor een goede betaalbaarheid. Heb je interesse of wil je meer weten over onze insignes? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee als je je medewerker(s) of zakenrelatie(s) op bijzondere wijze wilt bedanken.

Doe een aanvraag