Manchetknopen

Manchetknopen zijn een bijzonder onderdeel van de formele outfit. De mannelijke elite gebruikte de manchetknopen al in de zeventiende eeuw en nog altijd zijn er veel heren die de klassieke manchetknopen dragen bij speciale gelegenheden. We zien echter de laatste jaren dat manchetknopen weer terugkomen in de alledaagse mode. Het maakt een overhemd af en zorgt voor de finishing touch.

De manchetknoop is in geen geval standaard. Er zijn veel verschillende varianten en kleuren beschikbaar. Zo zijn er modellen met diverse mechanieken (sluitingen) en de manchetknoop leent zich uitstekend voor het personaliseren middels het graveren. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven voor het laten maken van unieke manchetknopen, om aan te bieden aan medewerkers of waardevolle zakenrelaties.

Manchetknopen
 

Manchetknopen personaliseren

Venrooy Goud- en Zilverindustrie kan manchetknopen op maat maken, geheel naar jouw wensen. Om dit geschenk nóg persoonlijker te maken kunnen wij de mechanieken van de manchetknopen graveren met initialen. Wij kunnen gebruik maken van diverse materialen, waardoor wij de manchetknopen écht helemaal aan jouw wensen en eisen kunnen laten voldoen. Manchetknopen kunnen goed worden gedragen bij speciale gelegenheden, maar ook voor de reguliere dag op het werk zorgen zij voor dat extra beetje frisheid in de look. Manchetknopen zijn weer helemaal terug en passen perfect bij de moderne man.

Met manchetknopen geef je stijl cadeau

Manchetknopen stralen pure stijl uit. Dit is precies wat je cadeau kunt doen, bijvoorbeeld aan een medewerker bij een jubileumviering of aan een zakenrelatie die je al lange tijd trouw is. Manchetknopen vormen een geschenk waarmee je je waardering kunt tonen op een mooie en stijlvolle manier. Venrooy Goud- en Zilverindustrie kan manchetknopen maken van alle metalen, in iedere gewenste stijl. Wij kunnen oplagen tot 10.000 paar leveren, maar ook voor een enkel paar gepersonaliseerde manchetknopen ben je bij ons van harte welkom.

 

Unieke manchetknopen

De manchetknoop vormt een bijzonder geschenk. Het is speciaal om te geven en prachtig om te krijgen. Venrooy Goud- en Zilverindustrie maakt het geheel graag nog mooier door te zorgen voor unieke, maatwerk manchetknopen tegen een betaalbare prijs. Wil je meer informatie of wens je advies over het laten maken van manchetknopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden voor als je iets bijzonders wilt geven aan je medewerker(s) of zakenrelatie(s).

Doe een aanvraag