Armbanden

Armbanden zijn een persoonlijk sieraad met vaak een eigen verhaal. Dat geldt zeker voor een op maat gemaakte armband. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan zodat jij een armband als geschenk cadeau kan doen.

Soorten armbanden

Stoer, stijlvol, met een hanger, bedeltjes en meer. Niets is ons te gek! Wij nemen je mee in de mogelijkheden voor een armband als geschenk.

Armband met bedeltjes

Ieder bedeltje staat ergens voor en vertelt een verhaal. Wil je graag een bedelarmband als geschenk geven? Dan denken wij graag met je mee over de betekenis achter het geschenk. Zodat jij een geschenk geeft die echt bij diegene past.

Armbanden
 

Armband graveren

De gladde armband ("slavenarmband") is een populaire armband om te graveren. Aan de binnenkant van deze armband graveren wij een persoonlijke tekst of logo. Daarnaast kan je ook uit verschillende breedtes van de armband kiezen.

Armband hanger

Een hanger geeft een armband vaak een wat meer stoere touch. Laat de hanger graveren met initialen of verwerk er een edelsteen in. Wij leveren maatwerk waardoor vrijwel alles mogelijk is.

Materiaal armbanden

De op maat gemaakte armbanden, bedeltjes en hangers zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Het goud dat wij gebruiken is gerecycled goud.

 

Waarom een armband als geschenk?

Een armband als geschenk is een cadeau wat niet wordt opgeborgen in een sieradenkistje. Gepersonaliseerde armbanden worden gedragen en vertellen een verhaal. Daarom is een armband een mooi geschenk om te geven.

Wil je meer weten over de armbanden?

Wil jij graag een armband als geschenk cadeau doen? Wij bieden voor ieder budget een passende oplossing. Op basis van jouw wensen maken wij iedere armband persoonlijk en blijven wij zorgen voor een goede betaalbaarheid. Interesse? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Doe een aanvraag