Hangers

Een hanger met een bijpassend collier is een pracht sieraad. De hangers kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen en kleuren. Aan iedere hanger kan een persoonlijke touch worden gegeven door middel van een edelsteen of een persoonlijk item.

Hangers
 

Soorten hangers

Een ketting met een hanger is een blijvend sieraad. Om te zorgen dat een hanger als geschenk bij diegene past, bieden wij verschillende mogelijkheden aan.

Hangers met initialen of naam

Maak het persoonlijk door een initialen ketting of ketting als geschenk te geven. De soorten hangers worden met vakmanschap op maat gemaakt. Bij iedere gepersonaliseerde hanger is een bijpassend collier verkrijgbaar.

Hangers met edelstenen

Iedere edelsteen heeft een unieke betekenis. Door een hanger met een edelsteen als geschenk cadeau te doen, geef jij iets van unieke waarde. De edelsteen wordt naar wens verwerkt in de hanger. Bij iedere hanger is een bijpassend collier verkrijgbaar.

Materiaal hangers

De op maat gemaakte hangers zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Wist je dat het goud dat wij gebruiken gerecycled goud is? Je geeft niet alleen een uniek, maar ook een duurzaam geschenk cadeau.

 

Waarom een hanger als geschenk?

Een hanger geef je als geschenk aan iemand die jou dierbaar is. Het is een persoonlijk gebaar wat diegene altijd dicht bij zich kan dragen. Met een gepersonaliseerd hanger in de vorm van initialen, een naam of een edelsteen laat jij zien hoeveel je om diegene geeft.

Wil je meer weten over de hangers?

Wil jij graag een hanger cadeau doen? Wij bieden voor ieder budget een passende oplossing. Op basis van jouw wensen maken wij iedere hanger persoonlijk en blijven wij zorgen voor een goede betaalbaarheid. Interesse? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Doe een aanvraag