Horloges

Horloges behoren al zeer lange tijd tot de meest populaire jubileumgeschenken. Veel bedrijven belonen medewerkers met een horloge wanneer zij met pensioen gaan of een bepaald aantal jaren in dienst zijn. Waarom zou u kiezen voor een standaard horloge van een gemiddelde juwelier als u deze ook volledig kunt personaliseren bij Venrooy in ’s-Hertogenbosch? Wij voorzien horloges van finishing touch door de wijzerplaat te voorzien van uw bedrijfslogo en het achterdeksel te graveren.

Een prachtig jubileumgeschenk dat zeker goed ontvangen wordt. Door de personalisatie is het een blijvend cadeau voor uw medewerker. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven die horloges laten personaliseren om in te zetten als relatiegeschenk voor de meest loyale zakenrelaties. Wij denken graag met u mee.

Horloges blijven altijd ‘van deze tijd’

Zeker in de laatste jaren hebben we veel producten die voorheen heel gewoon waren zien ‘gaan’. Zij zijn gewoon verdwenen, vervangen door nieuwe technologie. In bepaalde mate geldt dit ook voor horloges. Ze worden moderner, soms voorzien van meerdere innovatieve functies, maar in de basis behouden ze natuurlijk altijd hun oorspronkelijke doel: zij geven de tijd aan, en dat is iets dat echt ‘van deze tijd’ blijft.

Diverse horloges personaliseren

Venrooy Goud- en Zilverindustrie weet als geen ander hoe een Zwitsers kwartsuurwerk het hart sneller kan laten slaan. Wij zien het horloge echt als dé moderne klassieker die bij iedereen past. Wilt u een echt gouden horloge laten personaliseren of wilt u bijvoorbeeld een maatwerk horloge in doublé of staal/chroom? Wij kunnen het voor u realiseren. Wij maken maatwerk horloges welke wij kunnen personaliseren door middel van een mooie, passende gravering. Dit is een fantastische optie wanneer u waardering, dank of trots wilt uitspreken naar uw medewerker(s).

Onvergetelijk logohorloge

Een logohorloge is natuurlijk vooral ideaal om in te zetten als blijk van waardering voor uw zakenrelaties. Het is heel gewoon voor bedrijven om trouwe zakenrelaties dankbaarheid te tonen voor de loyaliteit. Een logohorloge is dan een uitstekende keuze. Wij kunnen onze horloges voorzien van een unieke wijzerplaat met logo en bovendien kan ieder horloge worden voorzien van een persoonlijke inscriptie op het achterdeksel. Onze horloges zijn uniek doordat het logo niet gedrukt wordt, maar onlosmakelijk onderdeel is van de wijzerplaat. De volledige wijzerplaat, inclusief het logo, wordt speciaal voor u gemaakt middels een stalen stempel.

Unieke horloges op maat

Wanneer u op zoek bent naar een mooi, uniek en pakkend geschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties, dan zijn de horloges zeker het overwegen waard. Onze horloges brengen uw boodschap gegarandeerd over. Door onze ruime ervaring zorgen wij altijd voor een eindproduct dat aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor unieke, gepersonaliseerde horloges? Neem gerust eens contact met ons op.

Horloges
Doe een aanvraag