Woensdag 29 mei 2019

Top 7 geschenken voor een jubilaris

Een jubilaris verdient een gepersonaliseerd geschenk, maar waar kiest u dan voor? Wat is nu een geschenk dat niet overdreven duur is, maar toch een hoge attentiewaarde heeft? Veel van onze klanten vragen om advies bij het ontwikkelen van een geschenk. Er zijn veel geschenken die uitstekend kunnen worden gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met een tekst, een naam of een logo. Wij geven u de top 7 geschenken voor een jubilaris.

1. Manchetknopen

Manchetknopen kunnen uitstekend ‘eigen’ worden gemaakt. Venrooy kan manchetknopen maken met een schotel- of buismechaniek. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een maatwerk ontwerp dat perfect past bij uw wensen en eisen. Manchetknopen zijn uitstekend voor bijzondere gelegenheden, maar worden ook zeker in combinatie met de moderne zakenoutfit gedragen. 

2. Horloge op maat

Het horloge raakt werkelijk nooit uit de tijd. Het is een geschenk dat door iedereen bijzonder gewaardeerd wordt. Horloges behoren tot de klassieke geschenken voor jubilarissen en zijn door Venrooy uitstekend aan te passen op uw wensen. Doordat alle horloges een Zwitsers kwartsuurwerk hebben is de kwaliteit altijd gegarandeerd.

3. Armband

Een armband is een modern geschenk, een heel persoonlijk sieraad dat helemaal naar wens gemaakt kan worden. De mogelijkheden met betrekking tot de kleuren, materialen en de afwerking zijn vrijwel onbeperkt. Een uitstekend cadeau voor de moderne jubilaris.

4. Dasclip

Een dasclip kan nét dat beetje extra sfeer aan de outfit geven. Dasclips zijn unieke accessoires waarmee iedere man zich kan onderscheiden. Een subtiele toevoeging aan een moderne, zakelijke outfit. Venrooy kan de dasclips precies zo maken zoals u het wilt, zodat wij ervoor zorgen dat de dasclips perfect passen bij uw bedrijf en / of de ontvanger(s).

5. Broche

De broche is en blijft een uniek sieraad. Of deze nu gedragen wordt in de vrije tijd of op het werk, de broche maakt altijd een bijzondere indruk. Dit betekent dat de broche zeker gewaardeerd wordt. Venrooy kan het ontwerp, de kleuren, materialen en de afwerking volledig op de gelegenheid afstemmen.

6. Penning

Een penning heeft altijd iets heel bijzonders. Het is een unieke munt die veel kan vertellen over de gelegenheid, over het bedrijf of over de persoon. Dit is volledig afhankelijk van het ontwerp. Dat een eigen penning heel uniek is, dat is een feit. Wij zorgen er graag voor dat de penning op alle vlakken perfect aan uw wensen en eisen voldoet.

7. Schrijfwaren

Schrijfwaren behoren tot de meest gegeven en meest gewaardeerde geschenken in het zakenleven. Het is zeker ook een mooie keuze wanneer u zoekt naar een memorabel geschenk voor een jubilaris. Venrooy biedt luxe schrijfwaren welke wij, indien gewenst, kunnen voorzien van een maatwerk inscriptie.

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden

U heeft kort kennis kunnen maken met de top 7 van onze geschenken voor jubilarissen, maar wij bieden u uiteraard meer mogelijkheden. Op onze website kunt u kennismaken met al onze opties. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een voorstel op maat. Wij zijn u graag van dienst.


Meer blog items

28 Jun

Graveren van geschenk: maak het persoonlijk!

Het graveren van een geschenk geeft nét dat beetje extra persoonlijkheid aan het cadeau. Een gravure is in de meeste gevallen subtiel aanwezig, maar heeft vaak een waardevolle betekenis. Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om de gravure. Zo kunnen er onder meer namen, teksten en logo’s worden gegraveerd. De gravure bestaat al sinds de 15e eeuw Al eeuwenlang worden eigendommen en geschenken voorzien van een persoonlijke gravure. In de prehistorie werden er al eigendommen gegraveerd. In de Franse plaats Colmar zijn er twee gravures uit het jaar 1398 te bewonderen in het plaatselijke museum. In de 15e eeuw ontstond de druktechniek die we in deze tijd nog altijd kennen. Deze techniek werd voor het eerst toegepast in het zuidwesten van Duitsland, waar zilver- en goudsmeden diverse producten graveerden middels de techniek. Graveren is in het verleden gedaan door middel van krassen en branden. Daarnaast kennen we vanuit een latere tijd ook het graveren met een frees en het etsen. Graveren is niet meer standaard Door de jaren heen is het graveren steeds verder ontwikkeld. Hierdoor zijn er ook steeds meer materialen die kunnen worden gegraveerd. Niet alleen goud en zilver kunnen worden gegraveerd, maar bijvoorbeeld ook glas en hout kunnen worden voorzien van een maatwerk gravure. Venrooy maakt diverse maatwerk producten van verschillende materialen, waaronder goud en zilver. Vanzelfsprekend kunnen wij alle maatwerk producten voorzien van een gravure naar wens om het geschenk extra bijzonder te maken. Een subtiele toevoeging aan ieder geschenk Of u nu een paar manchetknopen, een horloge of bijvoorbeeld een armband laat maken als geschenk; met een gravure wordt het geschenk op subtiele wijze extra persoonlijk gemaakt. U kunt op bijzondere wijze een speciale boodschap toevoegen aan het geschenk. Uiteraard is het mogelijk om te graveren in ieder gewenst lettertype, waardoor het eindresultaat echt perfect aan uw wensen en eisen voldoet. Wij kunnen producten graveren met onder meer teksten, logo’s, slogans, (bedrijfs)namen en initialen. U heeft hier alle vrijheid in. Graveren op maat Venrooy staat voor u klaar wanneer u een geschenk op maat wilt laten maken. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden bieden wij diverse mogelijkheden. U kunt zelf uw ontwerp aandragen, maar wij zijn er uiteraard ook om met u mee te denken. Wij willen u graag een bijzonder product bieden waar u echt waarde aan hecht. Wij informeren en adviseren u graag als het gaat om de producten, maar natuurlijk ook met betrekking tot de eventuele gravure. Neemt u gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Verder lezen
Bekijk alle artikelen