Woensdag 15 mei 2019

Speldjes / insignes / pins: voor alle gelegenheden

Iemand onderscheiden, uw lidmaatschap tonen of medewerkers herkenbaar laten zijn? Speldjes (ook wel insignes of pins genoemd) zijn uitstekend in te zetten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Bij Venrooy maken wij de speldjes op maat en voor veel verschillende doeleinden. Wij geven u graag inzicht in 5 situaties waarin een maatwerk speldje / insigne / pin goed kan worden ingezet.

1. Als waardevol bedankje

Iemand bedanken, zoals een waardevolle zakenrelatie of een goed gewaardeerd personeelslid, kan op veel verschillende manieren. Een bedankje in de vorm van een insigne is uniek, vooral omdat het heel persoonlijk gemaakt kan worden. Het is een presentje dat bijzonder goed gewaardeerd wordt.

2. Als presentje bij jubilea

Ieder jubileum is uniek. Het gaat om een feestelijke herdenking die verschillende vormen aan kan nemen. Zo kan het gaan om een persoonlijke gebeurtenis, zoals een huwelijk, maar vaker gaat het om een zakelijke gebeurtenis, zoals de oprichting van een onderneming of een indiensttreding bij het bedrijf. In alle gevallen gaat het om een viering en daar hoort een passend en persoonlijk presentje bij.

3. Als herkenbaar punt

Insignes worden zeker niet alleen gebruikt als presentjes. Zij kunnen ook uitstekend worden ingezet als punt van herkenning. Zo wordt het vaak gezien dat medewerkers van een beursstand dezelfde speld dragen, zodat zij door het publiek makkelijk kunnen worden herkend als personeel. Uiteraard kunnen de speldjes ook in dit geval gepersonaliseerd worden.

4. Als blijk van waardering

Het geven van een blijk van waardering kan in meerdere situaties wenselijk zijn. Bedrijven kunnen hiervoor kiezen om een langdurig loyale zakenrelatie te laten weten dat de loyaliteit zeer gewaardeerd wordt, maar er zijn bijvoorbeeld ook verenigingen die trouwe leden graag een blijk van waardering schenken. In bepaalde situaties valt dit samen met een jubileum, in andere situaties niet. Wel is het zo dat er in alle gevallen kan worden gekozen voor een mooie, unieke speld.

5. Als symbool voor een functie

Veel organisaties met medewerkers die een publieke functie bekleden, zoals baliemedewerkers en receptiepersoneel, kiezen ervoor om hen te voorzien van een mooie speld. Zij dragen deze speld vaak op het uniform, waardoor het gezien wordt als een verrijking van het werktenue.

Wilt u ook een mooi insigne laten maken?

Maatwerk spelden / insignes / pins kunnen voor de meest uiteenlopende gelegenheden worden ingezet. Wilt u voor een bepaalde gelegenheid een unieke speld laten maken? Dan bent u bij Venrooy van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend voorstel op maat.


Meer blog items

03 Jun

Blijvende herinneringen in de sport

Blijvende herinneringen in de sport Medailles en bekers zijn gebruikelijke vormen van erkenning en prijzen in de sportwereld. Hier zijn enkele veelvoorkomende medailles en bekers die in verschillende sportevenementen worden uitgereikt: Medailles: Gouden medaille: Dit is de hoogste onderscheiding die wordt uitgereikt aan de winnaar van een evenement of wedstrijd. Het symboliseert de eerste plaats en wordt vaak geassocieerd met uitmuntendheid en succes. Zilveren medaille: Deze medaille wordt meestal toegekend aan de tweede plaats. Het vertegenwoordigt een uitstekende prestatie, maar net iets minder dan de gouden- medaillewinnaar. Bronzen medaille: De bronzen medaille wordt over het algemeen gegeven aan de deelnemer die als derde eindigt. Het is een erkenning voor het behalen van een podiumplaats, maar staat een stapje lager dan de gouden en zilveren medailles. Bekers: Kampioenschapsbeker: Dit is een grote beker die wordt uitgereikt aan het winnende team of individu van een kampioenschap of groot sportevenement. Het is een symbool van triomf. Wisselbeker: Een wisselbeker is een speciale beker die elk jaar of elke editie van een evenement wordt doorgegeven aan de nieuwe kampioen. De winnaar mag de beker houden tot de volgende competitie, wanneer deze wordt doorgegeven aan de nieuwe kampioen. Trofee: Een trofee is een algemene term die wordt gebruikt voor verschillende soorten bekers en prijzen die worden uitgereikt in de sport. Het kan variëren van kleinere trofeeën voor individuele prestaties tot grote trofeeën voor teamkampioenschappen. De specifieke medailles en bekers die worden uitgereikt, variëren afhankelijk van de sport en het evenement. Veel sportbonden en organisaties hebben hun eigen ontwerpen en tradities als het gaat om prijzen en erkenning voor atleten. Andere mogelijkheden Naast de standaard opties zoals medailles en bekers, kunnen sportfanaten ook op een andere manier in het zonnetje worden gezet. Bedank hen voor hun inzet met bijvoorbeeld: Miniatuurbeeldje: Maak een beeldje dat past bij de sport en reik het beeldje uit aan de nummers 1, 2, 3. Insignes: Een klein speldje kan al een groot gebaar zijn. Sommige mensen verzamelen insignes door jaarlijks aan bepaalde wandel-daagse en marsen mee te doen. Contact Wil je meer weten over andere mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee en leveren uitsluitend maatwerk.

Verder lezen
03 Jun

Speciale maatwerk geschenken

Speciale maatwerk geschenken Laten we voorop stellen, alle geschenken die wij maken zijn maatwerk. Van insignes tot manchetknopen en schrijfwaren. Toch kan het zijn dat je iets speciaals wil geven om medewerkers en zakenpartners te verrassen. Dat kan! Wij hebben namelijk ook specials. Specials als jubileumgeschenk Het kan zijn dat je op zoek bent naar een geschenk dat met geen woord te omschrijven is. Soms valt een jubileum of speciaal moment namelijk niet in een ‘categorie’. Het kan ook zijn dat je zelf iets in gedachten hebt, maar je kan het nergens vinden. Met een special als jubileumgeschenk kan je waarmaken waar je naar op zoek bent. Inspiratie speciale maatwerk geschenken In de loop der jaren hebben wij al veel speciale geschenken mogen maken. Omdat je waarschijnlijk al iets speciaals in je hoofd hebt, heb je deze inspiratie niet nodig. Toch nemen we je graag mee! Bewijs van aandelen Het feit dat je aandelen schenkt is al fantastisch en al helemaal in de vorm van een bewijs wat niet van papier is, maar verzilverd. Dit verdwijnt niet zomaar in een map, maar zal bij medewerkers een prominente plek krijgen. Een sleutelhanger, maar dan net even anders Je hebt sleutelhangers en sleutelhangers. Ze kunnen plat zijn, maar ook 3D en tot in detail uitgewerkt. Zo hebben wij voor Heineken een sleutelhanger gemaakt in de vorm van een brouwketel. De ketel is voorzien van mooie details waardoor het meteen herkenbaar is. Stempel om te verzegelen Misschien verzegel je in deze tijd niks meer met kaarsvet zoals vroeger, toch is dit een chique en speciaal geschenk. Het kan namelijk écht gebruikt worden om iets te verzegelen. Maar het staat ook mooi op een bureau. Wanneer geef je een speciaal geschenk? Dat is geheel aan jou! Er zijn verschillende momenten om een geschenk te geven. Denk bijvoorbeeld aan: Een medewerker die zoveel jaar in dienst is. De organisatie bestaat zoveel jaar. De organisatie heeft een belangrijke mijlpaal behaald. Trouwe partners verdienen het om extra in het zonnetje te worden gezet. Meer over speciale geschenken Al onze geschenken zijn van kwalitatief en hoog niveau. Wij maken uitsluitend maatwerk met veel kennis en vakmanschap. Het gehele proces, van A-Z, wordt zorgvuldig begeleidt en uitgevoerd zodat jij met trots een speciaal geschenk kan geven. Want hoe je het ook went of keert, een geschenk staat altijd voor blijk van waardering en dat moet zichtbaar zijn. Neem contact op Nieuwsgierig geworden of je wil je idee graag voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag mee met de mogelijkheden om een onvergetelijk geschenk te creëren.        

Verder lezen
28 May

Geslaagd? Geef een mooi geschenk.

Slagen van een opleiding is iets speciaals. Degene die een diploma in ontvangst mag nemen heeft namelijk jaren keihard geknokt gedurende de opleiding. Om je blijk van waardering te tonen voor deze tomeloze inzet, is het leuk om een passend geschenk te geven. Iemand die geslaagd is van de middelbare school of voor een vervolgopleiding verdient een geslaagd cadeau. Met een diploma op zak sluit je namelijk een hoofdstuk af en start je een nieuw hoofdstuk. Na de examen en tentamen druk mag je iemand verwennen met iets moois! Ben je op zoek naar een geslaagd cadeau voor een scholier die klaar is met school? Wij hebben wat je zoekt. We nemen je mee in de mogelijkheden, of je nu van een onderwijsinstelling bent of gewoon trots op de geslaagd, er zijn vele opties. Geslaagd geschenk scholen Wil jij graag de leerlingen extra in het zonnetje zetten tijdens de diploma uitreiking? Dan hebben wij iets leuks voor je! Namelijk een ‘geslaagd speldje’. Dit speldje is bijvoorbeeld een ‘geslaagd hoed’ of ‘wijze uil’. Omdat wij maatwerk leveren is het mogelijk om bijvoorbeeld het logo van de school in de hoed te verwerken of de datum van de diploma uitreiking. Ook is het mogelijk om de hoed te plaatsen op iets wat bij de opleiding past of de opleiding symboliseert. Maatwerk geslaagd geschenken Naast speldjes, ook wel insignes genoemd, kunnen we ook andere geschenken maken. Een penning of een miniatuur beeldje passen goed bij de gelegenheid. Geschenk particulier Feliciteer je zoon, dochter, kleinkind, vriend of vriendin met een uniek geschenk! Het diploma is namelijk binnen en de vlag kan uit. Geef daarom een mooi speldje cadeau in de vorm van een ‘geslaagd hoed’ of ‘wijze uil’. De speldjes vind je op de webshop. Materiaal insignes De geslaagd insignes zijn verkrijgbaar in het zilver of zilver/verguld. Liever een insigne van brons of goud, neem dan contact met ons op. Meer informatie Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op. Wij leveren maatwerk, dus niets is ons te gek!  

Verder lezen
Bekijk alle artikelen